HAE NYT - RAKENNUSSUUNNITTELIJA

Hae nyt rakennussuunnittelija

RAKENNUSSUUNNITTELIJAKSI BRANDILLE

Haluatko olla mukana uudistamassa toimitilarakentamista? Kiinnostavatko toimitilarakentamisen kärkihankkeet?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt dynaamiseen joukkoomme rakennussuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rakennussuunnittelijan työnkuvaan kuuluu lupakuvien tekeminen toimitilahankkeissa. Lisäksi teet tarjousvaiheen mallisto- ja luonnossuunnittelua. Projektimme ovat pääosin liike-, toimisto- ja varastorakennuksia, tai niistä koostuvia kokonaisuuksia. Hoidat työsi luotettavasti ja työstäsi innostuen.
Koulutukseltasi olet rakennusarkkitehti tai rakennussuunnittelija.

Toimipaikkasi on Tampereen kupeessa Pirkkalassa, hyvien yhteyksien varrella. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja Archi Cad -ohjelman tuntemusta.
Tarjoamme sinulle haastavan ja vaihtelevan projektiluontoisen työn osana mukavaa tiimiämme. Voit olla kokenut konkari tai vasta työurasi aloittava visualisti. Tärkeintä on hyvä visuaalinen silmä ja tekemisen meininki.

Brand Toimitilat Oy on uuden ajan toimitilarakentaja, joka rakentaa yrityksille näyttäviä toimitiloja avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme sinulle ketterän ja dynaamisen organisaation tuen aidosti mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Työyhteisössämme
pääset hyödyntämään taitojasi ja kehittämään sekä itseäsi että työpaikkaasi.

KIINNOSTUITKO?

Laita avoimeen hakemukseen lyhyt kuvaus itsestäsi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse:
myynti@brandtoimitilat.fi.

Laita otsikoksi Rakennussuunnittelija.

Haastattelemme potentiaaliset hakijat mahdollisimman pian. Työn aloitus ja palkkaus
sopimuksen mukaan.